Mezinárodní letiště Václava Havla se na nás obrátilo ohledně rekonstrukce zobrazovací stěny provozního dispečinku. Protože stávající zobrazovací jednotky pro zpětnou projekci už neodpovídaly aktuálním standardům, nahradili jsme je velkoformátovými monitory.

Jaký byl postup rekonstrukce?
  • Stávající zobrazovací jednotky jsme demontovali a ekologicky zlikvidovali.
  • Pro novou monitorovou stěnu dispečinku jsme navrhli a připravili kovovou konstrukci.
  • Novou stěnu jsme složili z 80palcových referenčních monitorů NEC P801 určených pro provoz v režimu 24/7, které jsou perfektně čitelné i při vysoké míře jasu v místnosti. Provedli jsme kalibrace a provozní testy systému.
  • Servis a profylaxe systémů probíhá v půlročních intervalech.

Detaily projektu

  • Datum: září–listopad 2014
  • Klient: Český Aeroholding, a.s.
  • Rozpočet: 501 tisíc Kč bez DPH
  • Místo: Praha
  • Kategorie: Realizace